Adolescenta, in vârsta de 15 ani, din satul Iliesi, comuna Racova, a plecat de acasa de aproape doua saptamâni si de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea.

Ioana Andreea Butnaru a iesit pe poarta casei tatalui ei, impreuna cu care locuia, in dimineata zilei de 14 noiembrie.

Vecinii au vazut-o cum a trecut pe ulita, insa, in loc sa mearga la scoala din sat ea s-a urcat intr-un microbuz si, se pare, ar fi ajuns in Bacau.

PUBLICITATE

Disparitia ei a fost sesizata seara când parintele a venit de la munca si a vazut ca Ioana nu este acasa.

A pus mâna pe telefon si a sunat-o, insa copila avea telefonul inchis si asa a ramas si in urmatoarele zile pentru ca nimeni din familie si nicio prietena nu a mai reusit sa ia legatura cu ea. Mama ei, care lucra in Italia, când a auzit ca fata nu mai este de gasit, a venit de urgenta acasa.

Si-a pierdut slujba de acolo, insa spune ca tot ce-si doreste este sa stie ca Ioana este bine. „Nu conteaza. Pot sa pierd totul, numai ea sa fie bine. Sutem disperati si nu mai stim unde sa o cautam. Daca a plecat cu cineva macar sa dea un semn ca sa stim ca este in viata. Nu-i face nimeni nimic”, spunea Ana Olaru, mama fetei.

„Am cautat-o peste tot. Am dat-o disparuta la Politie, dar nu stim nimic de ea. Nu ne dam seama unde ar putea fi. Nu era abatuta sau suparata. Se comporta normal. Nu ne-a dat nimic de banuit. Vrem doar sa stim ca este bine. Sa se gândeasca la noi si sa dea un semn de viata ca de când a plecat nu ne mai gasim linistea.”
Ion Butnaru, tatal fetei

Ioana Andreea Butnaru este eleva in clasa a VIII-a la Scoala Gura Vaii, din comuna Racova. Are 1,70 m inaltime, ochi caprui, par saten cu suvite blonde, iar in ziua disparitiei purta o pereche de colanti si o geaca de culoare neagra. Cine o recunoaste este rugat sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie. Adolescenta a fost data in urmarire nationala, iar politistii incearca sa-i dea de urma.

„Pe unde n-am cautat-o. Si pe malul gârlei ne-am dus. Te gândesti la orice. Am pus afise cu ea prin Buhusi, prin comuna si la Bacau am fost. Microbuzele au camere de supraveghere si se vede cum dimineata s-a urcat in microbuz si a coborât in autogara din Bacau, dar de acolo, unde s-a dus, nu se stie. Ea nici nu cunoaste orasul. A fost de câteva ori la sora ei.”
bunica adolescentei


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ