Evenimentul rutier s-a petrecut joi dimineata, in localitatea Hemeius. Autospeciala transporta doua persoane private de libertate din Arestul Inspectoratului de Politie Judetean Neamt la Penitenciarul Bacau iar la un moment dat a intrat in coliziune cu un autoturism care circula in fata sa.

La volan se afla un barbat, in vârsta de 47 de ani, care, spun politistii, se face vinovat de accident pentru ca a virat sa intre in statia Peco fara sa semnalizeze.

In urma impactului, soferul autoturismului si sotia sa au suferit leziuni si au fost transportati la spital. Din duba nimeni nu a fost ranit.

„Autospeciala noastra se indrepta catre Penitenciarul Bacau pentru a transporta doi arestati preventiv. Acestia nu au suferit leziuni in urma accidentului”, a declarat sinsp. Bogdan Ghebaur, purtatorul de cuvânt al IPJ Neamt.

Cei doi inculpati au fost transferati la unitatea de detentie din Bacau dupa ce anchetatorii din Neamt au finalizat ancheta si i-au trimis in judecata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ