La data de 23 august a.c., polițiștii din comuna Buciumi, în urma investigațiilor efectuate au depistat un localnic de 47 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că la data de 6 august a.c., la locuința unei femei de 69 de ani, din comuna Buciumi s-a prezentat un bărbat necunoscut, care i-a oferit în schimbul cantităţii de 200 litri vin şi 30 litri ţuică, o monedă confecţionată dintr-un metal galben, precizându-i că este din aur.

La data de 12 august a.c. femeia a intenționat să valorifice moneda la o casă de amanet de pe raza municipiului Oneşti, ocazie cu care i s-a adus la cunoştinţă faptul că moneda este confecţionată dintr-un material de culoare galbenă, fără valoare.

PUBLICITATE

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60%.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ