Avaria aparuta joi dup-amiaza pe strada 9 Mai, in dreptul benzinariei Mol, a fost remediata mai devreme decât a fost preconizat.

Echipele de interventie au incheiat lucrarile, au incarcat din nou instalatiile si este foarte probabil ca bacauanii afectati de aceasta intrerupere sa beneficieze mai repede de apa calda si caldura.

“In paralel, se incarca incet, incet mai multe ramuri afectate de lucrarile de modernizare a retelei de termoficare. Am informatii ca PT15 se incarca, PT17 este incarcat complet, PT35 si PT63 se incarca tot astazi, iar la PT9 se incarca tronsonul pentru Castanilor nr.1, urmând ca toata ramura sa primeasca agent termic”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau

O data cu retusurile finale au aparut si primele probleme. Sunt câteva situatii in care s-a descoperit ca firmele executante au inversat turul cu returul, insa, aceste nereguli pot fi remediate.

Stirea initiala:

Avaria a fost identificata pe reteaua de agent primar, pe strada 9 Mai, nr. 78 – 80. Pentru a se putea interveni pe conducte, conducerea Thermoenergy Group SA Bacau a luat decizia de a sista furnizarea agentului termic pentru incalzire si apa calda.

Acest lucru se va intâmpla vineri, 21 octombrie, incepând cu ora 6.00, pâna sâmbata, 22 octombrie.

Intreruperea de agent termic va afecta aproximativ 2.000 de apartamente situate in zona centrala si de nord a Bacaului.

Marius Pavel, directorul comercial al Thermoenergy spune ca se depun eforturi pentru reducerea cât mai mult posibil a perioadei de intrerupere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ