Elevii au fost atrasi de arme/Foto: Baza 95 Aeriana

Colegiul National Pedagogic “Stefan cel Mare” Bacau a gazduit prima activitate dintr0un lung sir de manifestari dedicate sarbatoririi Zilei Armatei.

O echipa formata din cadre militare apartinând Bazei 95 Aeriana, Batalionului 630 Parasutisti si Centrului 115 Comunicatii RMNC, au prezentat elevilor modalitati de accedere in cariera militara.

Gl.fl.aer.(rtr) Alexandru Leonov si plt.maj. Sorin Grumus le-au predat elevilor o lectie de istorie, vorbindu-le acestora despre importanta zilei de 25 octombrie.

Cel mai savurat moment al zilei a fost acela in care elevii au avut acces la o parte din armamentul din dotare si la masinile militare. O activitate similara va avea loc vineri, 21 octombrie, la Scoala Gimnaziala “Spiru Haret” Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ