Florin Lazăr, inspector școlar general
Florin Lazăr, inspector școlar general

Inspectoratul Școlar Județean Bacău și-a definitivat, ieri, în ședința Consiliului de administrație, lista cu inspectorii de specialitate care vor lucra în sistem, în anul școlar 2017 -2018, listă care a fost aprobată și de Ministerul Educației.

Instituția este condusă de prof. Florin Lazăr, inspector școlar general (care a luat concursul pentru un mandat de 4 ani, pe această funcție), prof. Ida Vlad și prof. Ana-Maria Egarmin, ca inspectori școlari generali adjuncți, tot prin concurs.

În schimb, inspectorii de specialitate sunt numiți, la fiecare început de an școlar, cu detașare în interesul învățământului, până la organizarea unui concurs și la acest nivel.

Pe lista inspectorilor, apar și nume noi, față de cele de până acum, respectiv: prof. Veluța Maftei – inspector școlar pentru educație timpurie (în locul prof.Mariana Ștefan), prof. Mihaela Franț – inspector pe management instituțional (în locul prof. Emil Ganea), prof. Florentina Stanciu – inspector școlar Limba Franceză (în locul prof. Irene Florescu), prof. Dana Sturzu – inspector școlar Istorie (în locul prof. Radu Mihăilă) și prof. Adrian Alexandrescu – inspector școlar Religie (în locul prof. Ionuț Căsăneanu).

La propunerea insp. șc. gen. Florin Lazăr și cu avizul CA al ISJ Bacău, au fost trimise spre avizare către MEN numele următoarelor cadre didactice pentru numirea ca inspectori școlari pe prof. Mariana Coman, la Geografie (în locul prof. Lucian Șerban) și prof. Iulian Vrânceanu, la Educație fizică și sport (în locul prof. Gheorghe Rață), care îndeplinesc toate condițiile legale.

Totodată, s-a mai transmis și propunerea ca prof. Marieta Hîrțescu să fie numită, prin delegare de atribuții, pe postul de inspector pentru minorități.

Din vechea gardă, au primit în continuare numiri pe post, următorii inspectori:
– prof. Doina Marinov – Limba română
– prof. Oana Andreea Bărbuț – Limba română
– prof. Ovidiu Buhuceanu – Fizică
– prof. Adrian Cosma – Matematică
– prof. Cora Nechita – Matematică și informatică
– prof. Laura Pruteanu – Chimie
– prof. Anca Rafiroiu – Engleză
– prof. Marinela Potîrniche – Educație muzicală
– prof. Mihaela Ciuchi – Învățământ tehnic
– prof. Oana Droiman – Socio-umane
– prof. Corina Bîra – Biologie
– prof. Camelia Popa – activități extrașcolare
– prof. Mandița Ciotloș – Învățământ primar
– prof. Petru Bâzu – Educație permanentă
– prof. Ana Maria Rotaru – proiecte europene și învățământ particular
– prof. Gheorghi Iorga, prof. Ion Munteanu, prof. Adriana Chioaru – inspectori pe management instituțional
– prof. Nicoleta Olaru și prof. Daniela Tarasă – managementul resursei umane
– prof. Nicoleta Gărgăun – dezvoltarea resursei umane

Alte articole