Lucrarile premiate de juriu, pe simezele concursului

Juriul concursului „Padurea – aurul verde al Terrei” (editia a II-a), organizat de Scoala Gimnaziala „Georgeta Mircea Cancicov”, din Bacau, a finalizat evaluarea celor 165 de lucrari de arta plastica si cele 35 de lucrari literare depuse de elevi din opt judete.

Concursul, dedicat manifestarii „Luna plantarii arborilor 2015”, inclus în Calendarul activitatilor educative aprobate de Ministerul Educatiei si coordonat de prof. Gabriela Melincianu, a propus doua sectiuni: creatii artistico-plastice (pictura/desen, colaj) si creatii literare (compozitii/eseu, poezie).

La sectiunea creatii artistico-plastice s-au detasat judetele Bacau, cu 65 de lucrari, si Suceava, cu 38 de lucrari, iar la sectiunea creatii literare 12 lucrari au fost din judetul Bacau. Pentru fiecare sectiune, elevii au fost recompensati cu 76 de premii si mentiuni.

„Lucrarile participante – a opinat Gabriela Melincianu – s-au remarcat prin creativitate, originalitate, tehnica de lucru si mesaj. Activitatile propuse au avut drept scop formarea de atitudini si comportamente civice responsabile fata de natura, în rândul elevilor, parintilor si factorilor responsabili de mentinerea unui mediu natural echilibrat propice vietii.”

Concursul a fost avizat de Inspectoratul Scolar al Judetului Bacau, în parteneriat cu Palatul Copiilor Bacau si cu Agentia pentru Protectia Mediului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ