Acţiunile organizate zilnic de către poliţiştii băcăuani vizează prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

  Ieri, 17 august a.c., polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere și au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, polițiștii au reținut 31 de permise de conducere şi au retras 4 de certificate de înmatriculare.

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău va organiza în continuare astfel de activităţi pentru creşterea siguranţei rutiere pe drumurile publice din judeţ.

Poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic.

  De asemenea, pentru un trafic rutier mai sigur, cetăţenii trebuie să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor rutiere şi normele de circulaţie. Doar astfel putem ajunge în siguranță acasă!

 

                Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.

 PUBLICITATE