Noul Renault Megane SEDAN va putea fi admirat si testat in acest weekend la DEDEMAN AUTOMOBILE Bacau, de pe Calea Republicii185, la iesirea din oras, spre Bucuresti.

Doritorii pot accesa aplicatia „Descopera ADN-ul noului Megane Sedan”, de pe pagina de Facebook Renault România si pe site-ul www.renault.ro, pentru a-si proiecta Megane-ul dorit, dar si ca sa se inregistreze pentru concursul desfasurat in aceasta perioada.

Participantii care isi inregistrează datele si numarul de telefon, trebuie sa si le valideze, apoi, in show-room-ul DEDEMAN AUTOMOBILE pentru a se inscrie la tombola cu premii Megane SEDAN.

PUBLICITATE

Printre premiile oferite de Renault România la acest concurs se numara o vacanta de o saptamâna intr-un hotel boutique impreuna cu Megane Sedan, un costum / rochie tailored made si un smartwatch Vector Luna.

Fiecare vizită in show-room si orice participare la drive-test este insotita de premii oferite de DEDEMAN AUTOMOBILE: verificari gratuite in service pentru toti posesorii de Renault Megane, indiferent de anul de fabricatie, genti, pixuri si agende, umbrele dar si multe alte surprize.

O masina deosebita

Noul Renault MEGANE SEDAN isi recunoaste soferul de la distanta. Pe masura ce soferul se apropie de vehicul, farurile si stopurile se activeaza, oglinzile laterale se deschid iar luminile interioare se aprind. Atât soferul, cât si pasagerii se bucura de aceleasi standarde inalte de confort.

In fata, spatiul disponibil la nivelul umerilor si al coatelor este foarte generos. O atentie deosebita a fost acordata spatiilor de depozitare distribuite în intreg compartimentul pentru pasageri.

rzv_9251

Noul MEGANE Sedan va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens. Prețul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ