In cursul zilei de marti, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau s-au prezentat 9 bacauani care au fost muscati de câini.

Numarul este foarte mare, având in vedere ca la sfârsitul saptamânii trecute, in trei zile s-au inregistrat 6 pacienti muscati de câine.

Oamenii au cerut ajutorul medicilor de aici, iar dupa ce li s-a facut toaleta plagilor si li s-a administrat tratamentul corespunzator au putut pleca acasa cu recomandari.

PUBLICITATE

Niciun pacient nu prezenta muscaturi severe pentru care sa necesite internare in unitatea medicala.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Articolul asta parca ar vorbi despre craterele de pe luna. Mai fratilor, noua oameni, nu noua curci sau bovine, deci noua oameni au fost atacati de caini intr-un oras mare din EUROPA. Acesti OAMENI au suferit rani, si mai mult, au fost ingrijiti la spital, lucru care COSTA BANI, iar acesti bani ii platim noi, din munca noastra, ca spitalele astea merg cu bani, nu cu povesti electorale. In America, daca se intampla sa te muste un caine comunitar, iti iei frumos avocat, dai Primaria in judecata si te-ai facut cu bani de pensie. Si la noi se poate asa ceva, mai greu, dar se poate, asa ca ii indemn pe acesti OAMENI sa ceara daune de la Primarie. Bani care vor fi platiti, in schimb, nu de un Spagarake incompetent, nu de un Consiliu Local plin de imbecili, ci de bacauanii cinstiti care platesc impozite. Asadar, ce facem, oameni buni ? Continuam sa ne comportam ca niste curci plouate ? De ce nu mergem la o sedinta de CL ca sa le cerem socoteala acestor tontalai ?

LĂSAȚI UN MESAJ