Sapte autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor rutieri din judeţul Bacău, pentru a folosite în misiunile desfășurate pentru siguranţa participanților la traficul rutier.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a primit 7 autospeciale noi, Volkswagen Polo, care au intrat de astăzi, în dotarea polițiștilor rutieri.

Autospecialele sunt prevăzute cu sisteme optico-acustice destinate activităților de poliție rutieră și vor contribui la salvarea de vieți, creșterea siguranței rutiere și o mai bună monitorizare a traficului rutier.

PUBLICITATE

De asemenea, au fost fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău în anul 2015 și distribuite structurilor de ordine publică.

Efortul de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ