Dupa ce a fost gazda a unui simpozion stiintific cu prilejul sarbatoririi zilei de 9 mai, Muzeul Municipal de Istorie din Onesti invita iubitorii fascinatiilor trecutului la un program complex de activitati cuprinse in actiunea “Noaptea muzeelor”.

Astfel, sâmbata 16 mai, intre orele 16.00 – 24.00 la sediul acestei institutii onestene vor avea loc vernisarea mai multor expozitii, un concert acustic si vizionarea unui film documentar (“Cu steagurile in vânt – Primul Razboi Mondial”).

Intre expozitiile ce vor incânta pe participantii la “Noaptea muzeului onestean” mentionam pe cele numite ”Valori patrimoniale din depresiunea Onesti” si “Razboiul de independenta a României”.

Inedit este vernisajul expozitiei de etnografie a Vaii Trotusului iar protagonistii concertului acustic sunt Stefan Capmare si Vlad Prohozescu. Acest concert are loc la Atelierul de restaurare ceramica a muzeului si va incepe la ora 18.30.

Mentionam ca in prezentarea acestor activitati deosebite de la Muzeul de Istorie Onesti isi va aduce sprijinul si Asociatia “Expresia Ideii”, ce are o expozitie documentara la aceasta institutie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ