Barbatul, in vârsta de 24 de ani, din comuna Damienesti, care in urma cu o saptamâna a incercat sa-si violeze bunica, o batrâna de 87 de ani, a fost prins.

Acesta a stat fugar pe câmpuri, in tot acest timp. In momentul in care a dat cu ochii de oameni legii si-a recunoscut fapta si a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de infractiunea de tentativa la viol.

Ieri, in jurul prânzului, a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Victima a fost internata in spital, având mâinile si picioarele pline de vânatai.

PUBLICITATE

Medicii i-au acordat ingrijiri medicale pentru a o stabiliza. Individul a fost abandonat de mama pe când era mic si bunica a fost cea care l-a crescut. Femeia a fost in stare de soc pentru ca nu l-a crezut in stare de asa ceva.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ