Probabil nu o sa reusesc niciodata sa inteleg conceptul actual de muzica, in care niste tipi devin celebri si câstiga milioane doar pentru ca stiu sa schimbe niste discuri.

Daca o fi vorba de clasicul conflict intre generatii, inseamna ca exista o alianta a generatiilor mai vechi care au aceeasi problema. Nu mai e ca si cum generatia disco ar avea ceva de impartit cu generatia flower-power. Nu e nici un conflict intre depeseri si rockeri.

Pâna acum, cel creditat pentru compozitie era artistul care a creat cântecul. De multe ori interpretul compunea muzica si scria si versurile. Sau era vorba de o contributie colectiva a intregii trupe. Stiai ca cei care cânta au muncit pentru melodia aia.

PUBLICITATE

Azi e mai dificil: intreaga glorie revine unui DJ care are fler si care stie când sa schimbe un ritm in functie de cât de “high” este publicul…


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ