In cel mult doua saptamâni, toate serviciile si compartimentele Politiei Locale Bacau vor fi mutate in noul sediu de pe strada I.L. Caragiale nr. 2, lânga Insula de Agrement. In aceste zile se strâng actele si se transporta mobilierul de la sediul de pe Bulevardul Unirii, insa mai sunt de pus la punct câteva lucruri pentru ca spatiul in care se muta sa fie functional in totalitate.

„A fost realizata toata reteaua de comunicatii si incepem sa ne mutam. Receptia finala a cladirii a fost facuta la inceputul acestei saptamâni”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau. In câteva birouri din noul sediu s-au mutat deja, inca din vara, agentii de la Ordine Publica, care nu aveau un spatiu adecvat pentru a face schimbul de tura sau pentru a intocmi rapoartele.

Dupa inchiderea sediului de pe strada 9 Mai, toti politistii s-au inghesuit in spatiile de pe Unirii si cel de pe Garofitei si tocmai din acest motiv s-a luat decizia inchirierii unei cladiri in care sa aiba loc toti angajatii, iar comunicarea intre departamente sa fie una mai usoara.

PUBLICITATE

Noul spatiu are peste 900 de mp si a fost inchiriat pe o perioada de zece ani, valoarea totala a contractului fiind de aproape 700.000 de euro. Plata chiriei se face din momentul darii in folosinta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Asta înseamnă să fii mafiot!Ceri chirie 6000 de euro pentru un spaţiu de 900mp cu plata anticipat pe 10 ani adică 700000 de euro.Cu banii ăştia se făceau două sedii,dar nu mai lua nimeni şpaga.Oare câţi din poliţiştii locali care stau in chirie au plătit anticipat pe 10ani chiria?Chiar si băncile plătesc chiria lunar, in toată lumea chiria se plăteşte lunar sau cel mult un an anticipat.Contractul de inchiriere putea să il facă pe 10ani cu plata lunară a chiriei, nu să îşi bată joc de banii statului.

  2. Bataie de joc fata de banii publici stransi cu sudoare. Unii batrani isi taie de la gura mancarea pt a-si achita taxele iar cei care-i colecteaza ii arunca pe ferastra. Se vede ca la Primaria Bacau povestea banului muncit nu are valoare. In privinta activitatii si necesitatii politiei locale cred ca 90 % din cetateni sunt de acord cu desfiintarea ei pt ca sunt ineficienti. Pe unii din salariati Ii mai plimba politia rutiera cu ei in masina pe post de catei.

LĂSAȚI UN MESAJ