In ultimele zile, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau au ajuns sase bacauani muscati de câini, iar alti cinci au fost muscati de capuse.

Pe lânga acestia, alte trei persoane au cerut ajutorul medicilor dupa ce au fost intepate de albine.

Toti pacientii au primit ingrijiri medicale la camera de garda si nu s-a impus internarea lor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Scapati-ne de câini!! Nu le mai dati drumul înapoi pe străzi!! Nu sunt mai importante animalele fara stăpân decat copiii sau oamenii în vârstă!! Treziti-va la realitate sunt mii, care te pot musca in orice moment.

  2. Cainii maidanezi ar trebui sa-i muste de nas si pe asa-zisi ‘iubitori’ de animale din primarie! Asta se intampla cand cainii nu tinuti in spatii special amenajate, sau macar sterilizati.

  3. Eu sunt una din cele cinci mușcată de căpușă lângă bazinul de înot. Nici măcar nu mi-au scos-o. Iar la infecțioase mi-au dat 21 zile antibiotic.

LĂSAȚI UN MESAJ