Gheorghe Neghina si concubina lui au depus plângere la Politie

* politistii fac cercetari pentru infractiunea de tentativa de tâlharie si au deja doi suspecti

Intr-una din diminetile trecute, in jurul orei 10.00, Gheorghe Neghina, in vârsta de 88 de ani, din satul Praja, comuna Motoseni, ar fi fost atacat in propria casa de doi indivizi, care au intrat peste el si i-ar fi cerut bani. Omul sustine ca a fost batut de acei tineri, pe care nu i-a recunoscut, pentru ca aveau gluga pe cap.

„Eu eram in bucatarie, luasem medicamentele si adormisem. Au dat buzna in casa, m-au dat jos din pat cu tot cu asternut si au inceput sa ma loveasca. Strigau sa le dau banii ca daca nu imi iau gâtul. «N-am niciun ban. Omorâti-ma, dar ma omorâti degeaba, ca eu bani nu am, dar crima se descopera», le-am zis si eu si am strigat dupa ajutor”, povesteste batrânul.

PUBLICITATE

 

In final, cei doi tineri ar fi plecat fara sa fure nimic, dar in curte ar fi lovit-o si pe concubina. „Eu am venit din casa când am auzit galagie si când am dat peste ei mi-au dat doi pumni dupa cap, au fugit prin gradina si au sarit gardul. Nu stiu cine o fi fost, ca aveau gluga pe cap.

Noi n-am mai avut astfel de probleme pâna acum. Am fost la Bacau la medicul legist si se face ancheta”, spunea Maria Radu. In urma sesizarii batrânului, politistii din comuna au deschis o ancheta si au deja doi suspecti.

Este vorba despre doi localnici, unul de 17 ani si altul de 18 ani, care sunt acuzati de infractiunea de tentativa la tâlharie. Tatal baiatului de 17 ani nu crede ca fiul sau este vinovat.

„Baiatul meu era acasa atunci când spun ei ca s-a intâmplat. Nu avea cum sa fie aici”, spunea barbatul. Investigatia oamenilor legii va stabili in final cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile, iar cei care vor fi gasiti vinovati risca sa ajunga in spatele gratiilor pentru câtiva ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. cu parere de rau va spun ca astfel de cazuri sunt frecvente in Com Motoseni mai precis in satul Sendresti .eu personal in calitate de nora am facut nenumarate sesizari verbale si in scris la care nu am primit nici o solutionare .Politia ar trebui sa fie m ai activa si mai eficace in solutionare si instrumentarea cazurilor deferindu le justitiei nu pasuindu i pe infractori…..

LĂSAȚI UN MESAJ