25 mai 2024
ActualitateMotoriștii din Bacău organizează o paradă de închidere a sezonului moto pentru...

Motoriștii din Bacău organizează o paradă de închidere a sezonului moto pentru 2023

Grupul de pasionați de motociclete din Bacău, cunoscuți sub numele “Motoriștii,” au pregătit o surpriză de neratat pentru comunitatea moto din oraș. Acești entuziaști ai fenomenului moto au decis să organizeze o paradă specială de închidere a sezonului moto pentru anul 2023.

Evenimentul va avea loc pe data de 5 noiembrie 2023, începând cu ora 11:00 și va porni din Piața Tricolorului, situată lângă Casa de Cultură din Bacău. Organizatorii subliniază importanța respectării indicațiilor lor și a forțelor de ordine pentru a asigura un traseu sigur și ordonat pentru participanți.

Motoriștii participanți sunt încurajați să aibă în vedere atât propria lor siguranță, cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic. De asemenea, va fi amenajată o zonă specială pentru parcare, în fața Pieței Tricolorului, pentru a facilita organizarea evenimentului.Un aspect demn de menționat este faptul că invitația la acest eveniment este deschisă nu doar posesorilor de motociclete, ci și oricărei persoane care dorește să participe la această paradă de închidere a sezonului moto. Așadar, dacă nu dețineți o motocicletă, puteți veni să vă alăturați atmosferei prietenoase și să vă bucurați de spectacolul moto.

“Motoriștii” din Bacău încurajează în mod special condusul responsabil și respectarea regulilor de circulație, contribuind astfel la promovarea unei atitudini sigure și conștiente în comunitatea moto.

Pentru pasionații de motociclete și pentru cei care doresc să experimenteze această lume fascinantă, această paradă de închidere a sezonului moto se anunță a fi un eveniment memorabil în orașul Bacău, plin de entuziasm și camaraderie.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri