Weekend-ul trecut, pe circuitul bacauan „Speed Park”, a avut loc a V-a etapa din Campionatul National de Supermoto, cu cea mai mare prezenta la o etapa de campionat national de anul acesta, ce a adus la linia de start cei mai buni 35 de concurenti români ai momentului.

Sportivii au concurat la sapte clase: juniori III, juniori II, SM65, SM85, S Open, Hobby si Scutere. „Ne-am bucurat de prezenta la aceasta competitie a numelor grele din motosportul românesc, cum ar fi campioni nationali, dar si campioni sud-europeni, si aici ma refer la Vlad Neaga si Sorin Traistaru”, a declarat managerul circuitului „Speed Park”, Eduard Nunu.

Pe pista mica a complexului a avut loc o intâlnire a iubitorilor moto, organizat in parteneriat cu „Moldavia Bikers”, o intrunire ce s-a desfasurat sub sloganul „Stop accidentelor – Alege Viata, exista si motociclisti in trafic”, care a cuprins o serie de concursuri interactive de indemânare si de preventie moto (obstacole, jaloane etc) si activitati distractive la care au participat aproximativ 300 de iubitori ai motoarelor pe doua roti.

PUBLICITATE

„Suntem foarte multumiti de cum au decurs lucrurile la aceasta etapa de Campionat National si ne propunem pentru anul viitor, iar discutiile sunt foarte avansate, pentru gazduirea cel putin a unei etape din Campionatul Sud-Est European, iar pentru 2017 vom incepe negocierile pentru o etapa de Campionat Mondial, ceea ce ar fi o mega premiera pentru partea de est a tarii (cu multi ani in urma a avut loc o etapa de mondial la Arad)”, a spus la finalul competitiei, Eduard Nunu.

Câstigatorii celor sapte clase de la V-a etapa a Campionatului National de Supermoto sunt: Ionel Pascota la juniori III, Andrei Filimon la juniori II, Zoltan Ordog la SM 65, Stefania Bancila la SM 85, Vladut Neaga la S Open, Csaba Mhate la Hobby si Laurentiu Ciurescu la Scutere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ