25 mai 2024
ActualitateMos Craciun vrea sa fie Eco!

Mos Craciun vrea sa fie Eco!

Joi, 19 decembrie, incepând cu ora 14, in spatiul expozitional de la Mall se va organiza un concurs inedit. Elevii din scolile bacauane se vor putea intrece in creatii din deseuri reciclabile realizând decoratiuni, jucarii si/sau obiecte utile. Prin aceasta noua activitate din cadrul proiectului de implicare sociala intitulat „Hai sa fim mai selectivi!” Asociatia educationala si de mediu Vernal Bacau isi propune sa traga un nou semnal de alarma asupra deseurilor generate de populatie si a potentialului de valorificare al acestora.

Cele mai bune lucrari de la fiecare sectiune vor fi rasplatite cu diplome si premii semnificative. Odata cu activitatea concurs va avea loc si un târg al produselor handmade cu specific de Craciun si o expozitie de obiecte eco realizate de elevi anterior acestei activitati. Fondurile obtinute de fiecare unitate de invatamânt vor fi dirijate spre actiuni caritabile.

Proiectul a primit finantare de la Fundatia Comunitara Bacau prin programul „Initiative comunitare”. Un aport deosebit in realizarea acestei activitati revine si Palatului Copiilor Bacau care se implica activ in organizare.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri