Moș Crăciun a ajuns deja la două familii cu mai mulți copii din comuna Sărata. Moșul a fost adus de membrii Lions Club Sf. Gheorghe Bacău, cu daruri trimise de alte două cluburi Lions din țară, cluburile Dynamis din Timișoara și Negru Vodă din Câmpulung Muscel.

„Lions Club Sf. Gheorghe Bacău – am aflat de la președintele în exercițiu Ionuț Andrei Nemțeanu – organizează în perioada Sărbătorilor de iarnă, dar și pentru a marca Centenarul Marii Uniri, o acțiune comună cu celelalte cluburi din România prin proiectul «Moldova, Ardealul și Țara Românească unite prin Lions».

Astfel, membrii clubului duc pachete cu alimente și hăinuțe unor familii din județul Bacău care au nevoie de ele pentru a trece mai ușor perioada Sărbătorilor. Lions Club Sf. Gheorghe a trimis, la rândul său, la Timișoara și Câmpulung Muscel, pachete cu daruri, care vor fi predate, de asemenea, unor familii nevoiașe”.

Împreună cu Ionuț Andrei Nemțeanu, cu președintele de zonă al Districului 124 România al Lions Clubs International, Răzvan Șendrea, și cu un alt membru Lions din Bacău, Eugen Ochenatu, am ajuns la Sărata cu darurile de la Moș Crăciun la două familii cu același nume, Benedic. Familia Rodica și Florin Benedic are patru copii – Florin, Mirel, Maria și Andra, iar familia Iulia și Laurențiu Benedic trei copii – Rareș, Robert și Andreea. Toți frumoși, curați și inteligenți. Despre toți membrii celor două familii am aflat, însă, că sunt foarte harnici și vrednici și luptă, pas cu pas, cu toate problemele vieții.

La familia Iulia și Laurențiu Benedic un pachet cu daruri a venit de la Câmpulung Muscel, chiar de la viitorul guvernator al Districtului 124 România al Lions Clubs International, Dan Șain.

Alte articole