Cartierul Zavoi, din Comanesti, a fost animat, la inceputul acestei saptamâni, mai mult ca oricând, pentru ca acolo a poposit Mos Craciun, venit tocmai din indepartata Laponie in cunoscuta sa caleasca, trasa de nu mai putin cunoscutul sau ren Rudolf. Chiar in miez de zi, Mosul a trecut prin cartier si s-a oprit acolo unde il asteptau, cu mare bucurie, un grup de copii cu nevoi speciale asistati de Asociatia Robert Cole in Centrul de asistenta cu acelasi nume din Comanesti.
Ajutoarele Mosului au fost, de aceasta data, membrii recent infiintatei Asociatii Lions Club Comanesti, iar sacul acestuia era plin de rechizite scolare, de fructe, de dulciuri si, desigur, de fel de fel de jucarii pentru toate vârstele. Copiii nu s-au lasat mai prejos si i-au cântat Mosului colinde, apoi si-au impartit darurile intre ei.
„Sub cunoscuta deviza a miscarii lioniste internationale, «We serve» (Noi servim) – a spus presedintele noii Asociatii Lions Club Comanesti, Liviu Mazilu – ne-am propus sa aducem un strop de bucurie in sufletele acestor copii. Nu ne vom opri doar la aceasta actiune, iar saptamâna viitoare, sub deviza «Nu esti singur», 15 familii din localitate vor primi, tot de la Mos Craciun, pachete cu alimente, pentru a avea ce pune pe masa de Sarbatori”.
Asociatia Lions Club Comanesti va deveni club cu statut definitiv peste circa trei luni. Intre membrii ei se numara chiar primarul orasului Comanesti, Viorel Miron, dar si cunoscutul sportiv Ionut Iftimoaie, iar ghizii ei pentru integrarea in miscarea lionistica sunt guvernatorul in exercitiu al Districtului 124 România al Lions Clubs International, Istvan David, si presedintele Zonei Moldova a Districtului 124, Romel Gutu, membru al Lions Club Moldova Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ