În ziua de 20.10 a.c. în jurul orei 09.00, subofiţerul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău care se afla în serviciu la postul de ordine interioară de la Judecătoria Moinești, a observat pe o masă din holul imobilului un portofel.

Jandarmul care a remarcat acest aspect, în prezenţa unui martor, a procedat la verificarea conținutului portofelului, care conținea o sumă de bani și a trecut la identificarea păgubitului.

Persoana în cauză, o pensionară din municipiul Moinești, de 64 de ani, care încă nu remarcase lipsa portofelului, a fost găsită în interiorul instituției fiindu-i restituit bunul pierdut.

Doamna în cauză a mulțumit jandarmului, plt.maj. Spoială Gheorghe, pentru vigilența sa și pentru modul cum a acționat, acesta fiind felicitat și de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ