Jandarmii de la Detasamentul Moinesti din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau stau cu ochii pe unitatile de invatamânt dar si pe elevii care pleaca de la ore pentru a-si petrece timpul in cafenele ori in parc.

În urma actiunilor desfasurate in ultima saptamâna au fost depistati 9 elevi care absentau nejustificat de la cursuri, fiind instiintata coducerea scolii la care invata pentru a se lua masuri in functie de regulamentele de ordine interioara pe care le au.

Militarii ii avertizeaza pe adolescenti ca astfel de actiuni vor mai avea loc si in perioada urmatoare si daca nu vor sa fie sanctionati disciplinar ar face bine sa ramâna in sala de curs pe tot timpul orelor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

16 COMENTARII

  1. Am înțeles că la Spiru domnește cea mai teribilă pace din câte au existat pe pământ… Probabil că au sărit gardul (la propriu) încuiat de directoare…

  2. cand spui spiru ,spui puscarie , fraierii aia sunt incuiati in scoala , macar la cobalcescu nu au nici o sansa sa incuie elevii in incinta :))) teapa fraieri de la spiru

  3. Hai,Spiru! Vă dați în ziare și la tv uri cu demisii de onoare, v-ați făcut de cacao pe județ voi ăștia din consiliu elevilor că toată lumea stie că faceți jocurile fostelor directoare si râdeti de noi că suntem proști.Ca voi, nimeni, băăh !!!

  4. Cu scandal sau fara scandal Spiru ramane o forta si niciodata Cobalcescu nu o sa atinga performantele acelui liceu.Asa ca nu va mai hazardati si lasati la o parte comparatiile intre cele doua licee.

  5. problema e ca spiru nu a avut niciodata reputatia la cobalcescu si generatie cum a fost cea de economic din 2008 2012. cea mai buna din istorienpe bacau la inspectii et

LĂSAȚI UN MESAJ