Miercuri dimineata, peste 100 de localnici si politistii au luat câmpurile din comuna Saucesti la pas pentru a cauta un minor, in vârsta de 10 ani, care a disparut de la locuinta unchiului sau, in cursul zilei de luni.

Octav Florescu este de loc din comuna Dagâta, judetul Iasi, si era in vizita la rudele din Saucesti. La un moment dat a iesit din curte si nu a mai fost de gasit. Oamenii l-au cautat prin vecini si prin sat dar când au vazut ca nu-i dau de urma au cerut ajutorul politistilor.

Ultima data, minorul a fost vazut de un cioban pe raza satul Serbesti si se indrepta catre comuna Filipesti. Dupa ce au trecut prin toate lanurile de porumb si de floarea-soarelui din Saucesti, voluntarii si oamenii legii s-au mutat, ieri dupa amiaza, in comuna Filipesti.

PUBLICITATE

„Au venit si la mine si mi-au aratat o poza cu baiatul. Eu nu l-am vazut si aici stau mereu cu cireada de vaci. Cine stie pe unde s-o fi dus. Aici in Saucesti, apele sunt secate, sigur nu s-a inecat”, a spus Ion Cojocaru, un localnic.

Copil disparut

Baiatul care a disparut are 1,20 – 1,30 m inaltime, constitutie astenica, tuns foarte scurt, par saten, ochi caprui si fata ovala. La momentul disparitiei, minorul era îmbracat cu un tricou de culoare gri cu imprimeuri, pantaloni trei sferturi portocalii si era incaltat cu slapi din plastic.

Cei care il recunosc sunt rugati sa anunte cea mai apropiata unitate de politie, sa sune la 112 sau la numarul de telefon 116.000 – Numarul de Urgenta pentru Copiii Disparuti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ