La bisericuta din Parcul Cancicov, crestini din toate colturile Bacaului s-au adunat duminica, 26 iunie, ca sa primeasca asa cum se cuvine moastele Sfântului Apostol Andrei, cel intâi chemat, ucenicul Domnului care a increstinat Dobrogea si, implicit, neamul românesc.

Aceasta vizita duhovniceasca a fost pricinuita de hramul bisericii care va fi praznuit in ziua de pomenire a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Evenimentul a fost posibil prin implicarea Arhiepiscopei Tomisului care a fost prezenta nu doar prin reprezentantul ei cel mai de seama, IPS arhiepiscop Teodosie, ci si prin prezenta sonora a Coralei “Armonia”din Constanta, care a incântat audienta cu piese de muzica psaltica si clasica.

PUBLICITATE

Crestinii bacauani s-au putut inchina atât la moastele Sf. Andrei, cât si la moastele Sf. Mucenic si Tamaduitor Pantelimon.

[wonderplugin_gallery id=”610”]

“Atunci când noi schiopatam, când cadem, sfintii ne ajuta sa ne ridicam, de aceea e bine sa ramânem in comuniunea sfintilor, in comuniune in pace si dragoste unii cu altii, preoti si credinciosi laolalta, pentru ca dragostea este legatura noastra cu Dumnezeu si sfintii, este implinirea Legii, dragostea este cea care ne urca pâna la Dumnezeu”a spus IPS Teodosie in cuvântul sau de invatatura. Sfintele moaste vor fi prezente in mijlocul bacauanilor pâna miercuri, 29 iunie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ