Un barbat, in varsta de 70 de ani, fost profesor de biologie si inspector scolar a decedat in locuinta concubinei sale, din municipiul Bacau, iar moartea sa este anchetata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau.

Cateva semne gasite in jurul gatului le-au trezit suspiciuni legistilor in momentul in care au efectuat necropsia.

Acum doar ancheta poate stabili in ce imprejurari a decedat acesta. Potrivit concubinei sale, omul suferea de afectiuni ale inimii, s-ar fi plans ca are dureri mari de cap, a cazut, s-a lovit si a murit in casa inainte sa soseasca ambulanta.

PUBLICITATE

„Este vorba despre o moarte suspecta si efectuam cercetari pentru a stabili conditiile si imprejurarile in care a murit batranul”, a declarat Gheorghe Herciu, procuror de caz. Locatarii din bloc spun ca cei doi se impacau foarte bine si nu au auzit niciodata certuri in apartamentul lor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ