Poliţiştii şi procurorii criminalişti au început o anchetă după ce un bătrân de 90 de ani, din satul Cucova, comuna Valea Seacă, a fost găsit aseară decedat în locuinţa sa. O vecină a mers să vadă ce mai face, însă uşa de la intrare era larg deschisă, iar proprietarul era căzut jos.

Femeia s-a speriat şi atunci a mai chemat un bărbat care locuieşte în apropiere ca să intre împreună în casă. Când au văzut că vecinul lor nu mai dă semne de viaţă, că avea o rană la gură, iar în jur erau câteva lucruri răvăşite, au sunat imediat la 112.

O ambulanţă a ajuns la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost dus la Morgă pentru ca legiştii să facă necropsia şi să spună care a fost cauza morţii.

PUBLICITATE

Până ce verificările se vor termina, în sat oamenii stau cu teamă şi se gândesc la ce este mai rău. Asta şi după ce în noaptea de duminică spre luni o bătrână din localitate a fost tâlhărită în propria casă. Doi indivizi mascaţi au intrat peste ea şi au bătut-o până ce a fost de acord să le dea toţi banii pe care-i avea, în jur de 1.700 de lei.

Poliţiştii fac cercetări şi în acest caz.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Hoții și tâlharii, fie români, fie țigani, au făcut ce au vrut ei (în limita permisibilului) în perioada de ”domnie” a șefului de post Dragomir. Când era o reclamație de furt, tâlhărie sau spargere,acesta îi”convoca” pe clienții săi (nu pe toți odată) și îi ținea la muncă în ferma sa de animale, câte trei-patru zile. La sediul poliției, din Valea Seacă, sunt ”N” dosare de spargere, furt sau tâlhărie cu autor necunoscut deși 96% dintre acestea (infracțiuni) se cunosc autorii. Am sperat și crezut că odată cu ”instalarea” grupului de jandarmerie, în centrul comunei, asemenea acte nu vor mai avea loc. D-l Ion Pravăț, despre primar este vorba, a fost și este un ”nevăzător” în acțiunile unor ”organe” ca Dragomir sau Dan- pădurarul din comună. Acesta din urmă, face ce vrea ”mușchiul lui” cu pădurea sătenilor sau a statului, nemaivorbind de turmele de oi și capre pe care le pășunează pe unde dorește el și ai lui ciobani.

LĂSAȚI UN MESAJ