Luni dimineata, o femeie de 60 de ani, din satul Somusca, comuna Cleja, a fost gasita decedata in locuinta.

Imediat au fost alertate autoritatile iar la fata locului s-au deplasat criminalistii, dar si ofiteri de la investigatii criminale.

Oamenii legii fac acum cercetari de moarte suspecta si dupa ce au facut verificari la fata locului au dispus ca trupul neinsufletit sa fie ridicat si transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si pentru a se stabili care a fost cauza decesului.

PUBLICITATE

Femeia era cunoscuta in sat ca obisnuia sa consume alcool si din acest motiv se certa destul de frecvent cu sotul ei, care ar fi alungat-o de mai multe ori de acasa. Vecinii spuneau ca recent ea ar fi cerut ajutorul politistilor din comuna pentru a se intoarce la domiciliu.

„Ea nu prea statea pe acasa si dormea pe unde apuca, daca se imbata. Acum ce s-a intâmplat nu stim. O sa se stabileasca la ancheta”, spunea un localnic.

Ultima data femeia de 60 de ani a fost vazuta duminica dimineata, la biserica, la slujba. Dar pentru a afla ce s-a intâmplat in ultimele ei ore din viata, politistii au mers cu sotul ei la post pentru audieri, iar curtea si casa au fost sigilate.

Oamenii legii asteapta insa raportul medicilor legisti, care vor face lumina in acest caz.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ