Capitala a dat in clocot marti seara, dupa ce mii de oameni au scandat in strada ca responsabilii pentru tragedia de la Clubul Colectiv sa isi dea demisia. Acesta a fost doar pretextul, pentru ca multimea si-a manifestat dispretul fata de intreaga clasa politica.

Actiunea n-a ramas fara raspuns. Premierul Victor Ponta si-a depus mandatul ierisi l-a propus pe Mircea Dusa sa asigure interimatul.
Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, considera ca „premierul a gasit o solutie pentru a detensiona situatia, pentru ca nu este punctual vinovat pentru ce s-a intâmplat. A deschis practic jocul pentru ca sa se gaseasca o solutie noua, un rezultat in urma discutiei dintre presedinte, tehnocrati, societatea civila si abia la final partidele politice. Rolul acestora ar trebui sa fie minim.”

„Aceasta demisie este o stare de normalitate. Cred ca premierul a raspuns cererilor cetatenilor care vor pâna la urma schimbarea intregii clase politice. Este momentul sa invete si oamenii politici ca nu se mai poate cu jumatati de masura”, a declarat deputatul PSD, Cosmin Necula.

PUBLICITATE

„In acest moment, suntem la dispozitia Guvernului. Pâna la eventuale schimbari, toate institutiile trebuie sa isi indeplineasca atributiile stabilite de lege”.
prefectul Dorian Pocovnicu (foto)

Liderii PNL Bacau au salutat decizia premierului Victor Ponta. „Tot respectul pentru strada. Aceasta demonstreaza ca orice se poate daca te mobilizezi. Victor Ponta si-a dat demisia acum pentru ca nu a mai avut incotro. Speranta mea este la oamenii activi”, a declarat Tudorita Lungu, copresedinte PNL Bacau. Pe de alta parte, aceiasi lideri atrag atentia ca trebuie sa fim atenti cine vine in loc. „Ma bucur ca tinerii si-au asumat schimbarea, acum trebuie sa se implice in viata politica. Partidele politice trebuie sa le deschida calea. Prin lipsa de implicare, suntem cu totii responsabili de ceea ce s-a intâmplat”, a declarat senatorul PNL, Dragos Luchian.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Nu l-am meritat pe Ponta !! Noroc ca am ramas cu Johanis,Gorghiu,Blaga si acolitii lor. Viitorul ne va fi plin de lapte si miere fara sa avem nevoie de locuri de munca si specialisti adevarati!! Mergeti la Cotroceni si asezati-va la rand!!

  2. Fara politica in strada..nu va mai vrem pe nici unul….vrem schimbarea sistemului..aprobarea legii cu Ilicitu…gata cu furatu si neprinsu….vineri toti bacauanii in strada.fara politicieni.nu va mai vrem

    • Fii mai clar,cu ce sa schimbam sistemul ? Vrem dictatura,democratie fara partide politice,monarhie (ea insa presupune existenta politicienilor si partidelor) un sistem politienesc sau sustinem anarhia??Fara amanunte nu-mi pot reprezenta obiectivul si efectele ci cred ca se urmareste manipularea noastra pentru scopuri obscure,stiindu-se ca inteligenta colectiva este mai mica decat cea individuala.Sunt receptiva dar sa stiu clar despre ce este vorba!!

  3. Don Prefect nu-I mare pierdere. Un papa lapte.Iar despre Necula un politruc ordinar, desi face parte din Comisia juridica, a facut zid impotriva justitiei, un vajnic aparator al coruptilor.

  4. Putini sunt ca Victor Ponta!Cel mai bun premier dupa Adrian Nastase!Domnule prefect,nu l-ati sustinut deloc pe Ponta!Dar,cati din cei sustinuti de psd Bacau in diferite functii sunt loiali?Ii putem numara pe degete.

  5. Pana cand va bateti joc de comuna SASCUT, fortand consiliul local, sa l puneti primar pe RAuta . vom monitoriza tot dle prefect si dle vlase, si ve ti raspunde odata pentru toate fraudele savarsite aici in 25 de ani.Am ales de trei ori, ca asa a vrut Hrebenciuc, acum va ocupati de aceste marsavii. in loc sa va ocupati de proiecte spre binele judetului, care e pe primele locuri la coruptie.

LĂSAȚI UN MESAJ