Zece minori, internati in Centrul de Reeducare Tg. Ocna, au fost recompensati, pentru rezultatele bune la invatatura si comportamentul adecvat in spatele gratiilor, cu o tabara in Munţii Apuseni, în Staţiunea Albac, din judeţul Alba.

„Aceasta acţiune face parte din cadrul proiectului Sarmisegetuza 2012 – Expediţie în Carpaţi, propus de Palatul Naţional al Copiilor Bucuresti, în parteneriat cu Fundaţia „JoYo”, a declarat cms. sef de penitenciare Dumitru Marcuta, directorul Centrului de Reeducare Tg. Ocna.

Copiii au fost in drumetii pe munti, au vizitat pesteri, muzee, au fost in vizita la Rosia Montana si au participat la mai multe concursuri si jocuri. Astfel de activitati ii ajuta sa se reintegreze mai usor atunci când vor fi liberati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ