S-a intâmplat la Racaciuni, acolo unde un baiat, in vârsta de 11 ani, aflat in vizita la niste prieteni din localitate, a mers cu acestia pe malul lacului. La un moment dat unul dintre ei si-a scapat un papuc in apa iar el s-a aplecat sa-l recupereze.

A alunecat si a cazut in apa. Disperati ca minorul se ineca sub ochii lor, copii au inceput sa strige dupa ajutor iar un pescar aflat in zona a sarit in apa si l-a scos la mal. I-a acordat primul ajutor si a chemat salvarea.

Echipajul l-a transportat la Spitalul de Pediatrie unde a fost internat in Sectia de Reanimare. Medicii spun ca a fost salvat la timp dar ca trebuie supravegheat atent deoarece are probleme respiratorii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ