Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a fost din nou, vineri, 14 octombrie, oaspetele judetului Bacau si a participat la inaugurarea celei de a IV-a editii a Expo Agro Moldova.

Ministrul a fost insotit de presedintele LAPAR, fermierul bacauan Laurentiu Baciu, dar la eveniment au fost prezenti si reprezentanti ai autoritatilor locale, precum si ai unor institutii agricole sau ai unor organizatii cu astfel de profil si parlementari.

Agro Expo Moldova este una dintre cele mai importante reuniuni promotionale bacauane, cu accente si din judetele din vestul tarii. Ministrul a avut un dialog de circa dua ore cu fermierii si le-a spus expozantilor ce masuri guvernamentale ii asteapta in perioada urmatoare, a stat de vorba pe indelete cu ei si a acceptat orice propunere de dialog pe probleme care privesc bunul mers al unui domeniu atât de imporatant al economiei nationale.

Expo Agro Moldova este deschisa pâna duminica, 16 octombrie, inclusiv.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ