Jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobila (GJM) Bacau si cei de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau i-au provocat pe colegii din Ministerul Afacerilor Interne, din Armata, Penitenciar, dar si pe bacauani, la o plimbare cu bicicleta prin oras, dar in mod organizat.

„A fost o activitate desfasurata in cadrul programului dedicat Zilei Jandarmeriei Române iar scopul a fost de promovarea a acestui mijloc de deplasare, responsabilitatea fata de biciclistii din trafic, de pastrare a mediului curat si de mentinere a sanatatii”, a declarat cpt. Marius Taranu, ofiter de relatii publice la GJM Bacau.

Circa de 50 de militari si bacauani simpli, care s-au alaturat acestei initiative, au pornit in „Marsul biciclistilor” de la sensul giratoriul de pe strada Calea Republicii, de la intrarea in Bacau, au mers pe Calea Marasesti – Bulevardul I.S. Sturza – strada General Guse si s-au oprit la Centrul de Afaceri. Pe tot traseul au fost insotiti de un echipaj de politie rutiera si o ambulanta Smurd.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”204″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ