Politistii de la Politia Locala Bacau au stat mai multe ore in trafic unde au verificat modul in care operatorii de transport persoane cu microbuze isi respecta cursele dar si ceilalti transportatori de marfa.

„Au fost verificate punctele de plecare-oprire si stationare, respectarea traseelor prestabilite in autorizatia emisa de Primaria Bacau, permisele de libera trecere eliberate de autoritatea locala, precum si alte documente prevazute de lege”, a spus Florin Podoleanu, purtatorul de cuvânt al Politiei Locale Bacau.

Agentii s-au impartit in mai multe echipe care au actionat la Piata Sud, pe strada 9 Mai sau pe Calea Republicii, fiind controlate 18 masini si aplicate 10 sanctiuni contraventionale, in valoare de 950 lei. Oficialii institutiei spun ca astfel de controale vor mai fi organizate si in perioada urmatoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ