peste 160 de copii de la clasele I-IV au fost recompensati pentru rezultatele obtinute in cursul anului scolar

Ieri dupa-amiaza, elevii din invatamântul primar, care au obtinut premii si mentiuni la olimpiadele judetene „Micii olimpici la limba si literatura româna” si „Micii olimpici la matematica”, la Olimpiada de Educatie civica – etapa judeteana, dar si cei cu rezultate remarcabile în Centrele de excelenta au fost vedetele unui important eveniment.

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Bacau i-a premiat pentru rezultatele de la olimpiade. Peste 160 de copii, care au venit insotiti de parinti si bunici, au urcat bucurosi pe scena pentru a-si primi diplomele. A fost ziua in care au primit aprecierea sistemului de invatamânt pentru timpul dedicat studiului.

PUBLICITATE

„Astazi (n.r. – miercuri) premiem 166 de copii din Bacau, Buhusi si imprejurimi. Joi, mergem la Onesti si Comanesti, pentru a-i premia si pe elevii de acolo. In total sunt 300 de copii care vor primi diplome din partea Inspectoratului Scolar Judetean Bacau. Suntem la a treia editie pentru olimpiadele judetene, iar pentru Centrele de excelenta la a doua editie”, ne-a declarat prof. Rodica Leonte, inspector scolar pentru invatamântul primar in cadrul ISJ Bacau.

Parteneri la acest eveniment au fost magazinul Cora, care a pregatit pentru copii pachete cu dulciuri si rechizite, si o editura din Bucuresti care le-a daruit o revista educativa. „Suntem onorati ca au ales Galeria Cora pentru aceasta festivitate de premiere si suntem bucurosi ca sunt elevi stimulati de profesori si parinti pentru astfel de rezultate.

Ii felicitam si le dorim sa aiba succes si pe mai departe”, a declarat Adriana Popescu, asistent manager Cora. Mândri de copiii lor, parintii s-au grabit sa faca fotografii care sa le aminteasca de eveniment si peste ani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ