Fata de saptamâna trecuta, oferta de locuri de munca a crescut cu doar 12 posturi vacante. Astfel, daca anterior, oficial, in judetul Bacau erau disponibile 227 locuri de munca, acum sunt 239. Printre acestea au aparut si altele, inedite.

Ca o noutate, in prezent, se cauta si 2 amanetari, si 20 asistenti relatii publice si comunicare. Dar, in continuare, din pacate, ponderea o detine domeniul confectiilor de imbracaminte si incaltaminte. Firme cu acest profil au nevoie in continuare de 45 confectioneri imbracaminte, 4 controlori de calitate, 28 confectioneri incaltaminte, 15 muncitori necalificati in confectii si 2 tricoteri. In sfera serviciilor sunt libere 20 locuri de agent vânzari, 2-calcator lenjerie, 3-bucatar, 1-electrician auto, 1-electrician intretinere, 2-gestionar, 5-lucrator comercial, 1-magaziner, 5-manipulant marfuri, 3-ospatar, 1-sef agentie publicitate, 2-spalator auto, 4-supraveghetor jocuri, 2-tinichigiu auto, 2-vulcanizator auto, 2-vopsitor auto si 5-vânzator. Dar si in constructii se mai fac angajari.

Firme cu acest obiect de activitate pun la bataie 6 posturi de dulgher, 6-fierar-betonist, 11-electrician in constructii si 7-zidar. In alte domenii de activitate se cauta 2 operatori masini de tâmplarie, 5 rectificatori, 10 strungari, 6 talpuitori si 7 tâmplari. Pentru somerii cu studii superioare, oferta consta doar din câte un loc de economist, expert achizitii si manager de zona.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ