Gabriel Casaneanu si Cristian Postolache, la ceremonia Rotirea colanelor (Foto: Petru Done)

Medicul Cristian Postolache a preluat sâmbata, 2 iulie, mandatul de presedinte pentru anul 2016 – 2017 al Rotary Club Bacau. Ceremonia numita „Rotirea colanelor” – transferul de mandat ocazionat, ca de fiecare data, de finalizarea unui proiect sau de succesul inregistrat de o initiativa a clubului Rotary, a avut loc cu ocazia inchiderii Taberei internationale de pictura Rotary, care a avut loc la Pensiunea Montana, din Slanic Moldova.

Gabriel Casaneanu, managerul de la Auto Moto Invest, care a predat lui Cristian Postolache manadatul, a mentionat principalele actiuni pe care le-a intreprins clubul in anul 2015 – 2016, intre care cele de intrajutorare si de premiere a unor tineri talentati la diferite evenimente specifice (olimpiade, festivaluri etc.).

„Ma voi stradui sa fac fata provocarilor care vor aparea – a spus asistentei noul presedinte. Vreau sa actionam in aceeasi idee de a promova performanta, valorile, tinerii in special, pentru ca ei sunt la inceput de drum.” La 42 de ani, Cristian Postolache este medic primar oftalmolog si proprietarul clinicii oftalmologice Gauss Optic Bacau, dar cu activitate si in Moinesti, Comanesti, Onesti si Piatra Neamt.

PUBLICITATE

Noului presedinte, past-gurvatorul Districtului 2241 România si Republica Moldova al Rotary Club International, Daniel Tanase, i-a acordat insigna „Rotarianul anului”, inmânata de Gheorghe Covrig, past-president al clubului bacauan.

Tot Gheorghe Covrig a transmis lui Iulian Boghiu si lui Gabriel Casaneanu, presedintele clubului in anul rotaryan 2015-2016, Elvirei Cemortan Volosin si Nataliei Rahmistriuc, prima artist plastic, cea de a doua seful unei agentii de modeling din Republica Moldova, felicitarile past-guvernatorului pentru reusita Taberei Internationale de pictura.

Multumiri au fost adresate si clubului doamnelor rotaryene Inner Wheel, dar si cluburilor tinerilor rotarieny bacauani Interact si Rotaract, adresate de past-presidentul Iulian Boghiu, pentru acelasi motiv.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ