Procurorii de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Vaslui au trimis in judecata 17 persoane, medici, asistenti sau colaboratori ai unei clinici medicale private din Bacau, care avea punct de lucru in Vaslui.

In fata judecatorilor va ajunge si proprietara acestei clinici. Toti cei din dosar sunt acuzati de constituire de grup infractional organizat, fals intelectual si instigare la fals.

Acestia ar fi eliberat fise medicale pentru candidatii la examenul de obtinere a permisului auto fara ca pacientii sa fie prezenti sau pe numele unora cu afectiuni medicale incompatibile cu calitatea de sofer.

PUBLICITATE

Din judetul Bacau sunt medici de medicina interna, psihiatrie sau ORL. Ancheta in acest dosar a inceput dupa ce presedintele Colegiului Medicilor din Vaslui a depus o plângere la parchet in care reclama modul in care unii pacienti obtin avizul medical de a merge la examenul auto, desi erau sufereau de afectiuni grave.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Vaslui.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. O dovada in plus ca acolo unde-i PROSTIE si SARACIE, CORUPTIA ii generalizata. Bineinteles, cu complicitatea porcilor din POLITIE si PROCURATURA. Iar JUDECATORII sunt ordinari.

  2. Da , fise auto , dar cum ramane cu concediile medicale care si-n ziua de astazi se elibereaza cand indivizii au treaburile lor si iau bani pe aceste concedii in detrimentul celor care muncesc onest .
    Dar cu pensionartii pe caz de boala , care sunt mai sanatosi decat cei din campul muncii , cum ramane ? Cand se vor face verificari la sange ? Mie nu-mi convine sa platesc niste puturosi si niste infractori nedovediti inca . Uite de-asta nu-i stat de drept ….

LĂSAȚI UN MESAJ