Dupa reusita de la europene, Nicu Ojog (CSS Bacau) a avut din nou o evolutie foarte buna, de aceasta data la mondialele de la Sarajevo. In primul tur, luptatorul bacauan a trecut de polonezul Piotr Duk cu 4-0, iar in optimi a fost invins greu, cu 6-4, de Vadzim Hrachukhin din Belarus, sportiv care a disputat ulterior finala. Acest lucru i-a dat sansa lui Ojog sa lupte pentru locul III, in turneul de reparatie.

Pâna la podium, Nicu Ojog i-a invins pe croatul Jan Sirocic (8-0) si pe slovacul Jozef Rohaly (4-0). In lupta pentru broz, luptatorul bacauan a facut un meci mare, impunându-se cu 8-0 (diferenta tehnica) in fata lui Samat Salpiev din Kirghizstan.

La aceeasi competitie, Alexandru Dosoftei (CSS Bacau) a trecut de primul tur, invingându-l cu 10-1 pe cehul Jakub Bielesz, dar, din pacate, a pierdut cu 8-0 in optimi in fata lui Azibek Polatbekov din Kirghizstan, care apoi a pierdut in sferturi, ceea ce nu i-a dat dreptul luptatorului bacauan sa evolueze in recalificari.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ