Maxima Profil Nord SRL este o companie deținută de soții Ionuț Z.C. și Otilia Z.C. și este deținătorul brandului de ferestre MAXIMA.

Producătorul băcăuan este unul din cei mai importanți producători de ferestre și usi din pvc din România, cu distribuție în peste 20 de județe și o rețea de peste 80 de parteneri. Compania activează și pe piața externă, 10% din producție se distribuie pe piața din Italia.

Noua capacitate de producție se întinde pe o suprafață de 6000 mp și a fost dezvoltată printr-un program IMM Invest, un proiect derulat împreună cu Banca Transilvania.

“Pentru a putea sincroniza cele două fabrici, am apelat la o firmă de consultanță specializată în procese de producție și rezultatul este îmbucurător. Tot sistemul de lucru este după modelul automotive, complex de implementat dar sustenabil și eficient pe termen mediu și lung. Pentru noua fabrică am recrutat peste 60 de noi angajați și specialiști care să ne ajute cu implementarea proiectului. Utilajele au fost achiziționate de la Rotox Germania și de la Graf Sinergy Italia, inventatorul sudurii zero, o tehnologie care a revoluționat industria noastră.

În cele doua fabrici ne propunem să producem pe lângă sistemele actuale, sisteme adresate exclusiv segmentului premium, unele dintre acestea nefiind încă prezente pe piața din România”, a declarat directorul general Ionut.Z.C.

MAXIMA folosește materie primă de top, profilele din pvc sunt furnizate de grupul german VEKA AG și de către Aluplast Polonia.

Deschiderea noii fabrici a fost marcată printr-un eveniment susținut joi 09.09.2021 la Conac Gheorghe Buzdugan din Bacău, la care au participat parteneri MAXIMA din toată țara, membrii echipei MAXIMA, furnizori și oameni apropiați companiei.

www.maxima.roPUBLICITATE