La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat un arbore specia fag dintr-o pădure proprietate private.
Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au reușit depistarea unui bărbat de 32 ani și unul de 28 ani, ambii din comuna Asău care au tăiat și sustras un arbore specia fag, în volum de 3,5 mc, în valoare de 700 ron.
Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii au depistat în trafic, pe DN 12A, direcția Asău- Comănești, un bărbat de 44 ani, din orașul Comănești, care transporta 27 mc material lemnos, esență fag, pentru care nu deținea documente de proveniență. Materialul lemnos a fost predat la C.P.S. Asău, iar față de bărbatul de 44 ani s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2 000 ron.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Marsh ma mizerabililor! Pe aia care fura cu camioanele de au reusit sa cheleasca muntii nu-i vedeti… Ii vedeti pe astia mici care sunt vai de capul lor si care se chinuie sa treaca iarna… Un articol de rahat ca si politistii care s-au dat mari justitiari… BLEAH!

LĂSAȚI UN MESAJ