La sfârsitul acestei saptamâni, jandarmii de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau vor fi prezenti in numar ceva mai mare in trei localitati din judet. Misiunile vor incepe de vineri in statiunea Slanic Moldova si vor fi prezenti aici tot week-endul.

Sunt Zilele orasului si se iau masuri pentru prevenirea evenimentelor nedorite. Sâmbata, în comuna Podu Turcului, are loc Bâlciul anual dar si o sfintire a casei praznicale apartinând bisericii cu hramul “Sfântul Ilie”, iar duminica militarii merg la Glavanesti, unde se sarbatoreste Ziua comunei.

„Jandarmeria recomanda cetatenilor participanti la aceste manifestari cultural-artistice si religioase, pentru evitarea incidentelor nedorite, sa fie atenti la bunurile si obiectele personale, sa nu forteze cordoanele de ordine, sa nu depaseasca limitele decentei socio-morale”, reaminteste mr. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la IJJ Bacau. Daca au nevoie de ajutorul jandarmilor il pot solicita fie direct, fie la 112.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ