Politistii de investigatii criminale din Bacau au indisponibilizat un autoturism de lux, un BMW seria 6, care figura ca furat si se afla în posesia unui barbat de 29 de ani, din Bacau, banuit de furt. Din cercetari a rezultat ca autovehiculul detinut de acesta figura urmarit de autoritatile judiciare române, fiind sustras de pe raza judetului Constanta.

Masina a fost identificata in municipiul Bacau si avea montate placute de înmatriculare emise de autoritatile germane, despre care s-a stabilit ca au fost falsificate. Totodata, din verificari a rezultat ca seria sasiului autoturismului în cauza a fost modificata artizanal, iar certificatul de înmatriculare prezentat, emis de autoritatile din Germania, a fost de asemenea falsificat.

Politistii au indisponibilizat masina de lux si continua cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunilor de fals, uz de fals si furt. (comunicat de presa IPJ Bacau)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ