Un bacauan s-a ales cu o paguba insemnata dupa ce tencuiala de pe un bloc din centrul orasului a cazut peste masina sa si i-a facut o gaura in cupola.

S-a intâmplat in parcarea din spatele blocului nr. 5 de pe strada Nicolae Balcescu, din municipiul Bacau, in zona Parcului Trandafirilor iar pagubitul spune ca nu este prima data când se intâmpla astfel de incidente.

„Au mai fost cazuri tot aici dar nu se ia nicio masura. Am gaura in cupola masinii, am fost in service, ca nu pot sta asa, si ma costa 700 de lei reparatiile. Oricum trebuie sa merg si la politie ca sa fac o plângere impotriva asociatiei de locatari pentru ca am inteles ca este buna de plata in astfel de situatii”, spunea Bogdan Haidau, proprietarul autoturismului avariat.

PUBLICITATE

tencuiala2

In ultima perioada au fost mai multe sesizari legate de tencuiala desprinsa de pe fatadele imobilelor din centrul Bacaului, care a ajuns pe trotuar si punea in pericol trecatorii.

Pompierii au intervenit la toate solicitarile pentru a degaja bucatile de tencuiala, insa asociatiile de proprietari sunt responsabile de intretinerea fatadelor.

Institutia care le poate cere sa ia masuri in acest sens si chiar sa aplice amenzi este Politia Locala, insa acest lucru nu rezolva problema de fond daca nu sunt bani pentru reabilitare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Apartamentele respective au PROPRIETARI. Care au drepturi dar si obligatii.
    Cine nu isi ingrijeste domeniul este bun de plata.Apartamentul nu inseamna numai interiorul.
    Am vrea sa ne laudam cu locuinta dar sa vina primaria sa ne repare peretii.Nu merge!

LĂSAȚI UN MESAJ