Alți credincioși din zona Protoieriei Onești și din vecinătatea ei au făcut, în acest zile, donații pentru susținerea proiectului „Masa Bucuriei”, prin care se oferă zilnic „prânz ștefanian” celor care au nevoie de el.

„Cât de minunat lucrează Domnul Dumnezeu! Astăzi am văzut cu ochii mei încă o dată! – spune părintele protopop de Onești, dr. Ioan Bârgăoanu. Imediat după anunțul nostru de a fi sprijiniți, Cristinel Budacă a venit la Bucătăria Protopopiatului Onești și a donat o mașină cu alimente necesare la pregătirea prânzului ștefanian. La această colectă Cristinel Budacă a fost ajutat de Bogdan Șova, de Ionuț și de Busuioc Iulian, toți din Moinești. Vă suntem recunoscători! Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”La masa Bucuriei au mai fost aduse ulei, orez și alte alimente. „Mulțumim lui Petrișor Porumb, Părintelui Doru Bodea, credincioșilor de la Parohia Drăgugești, care ne-au ajutat acum când nu mai aveam ulei decât pentru săptămâna aceasta! Mulțumim domnului Liviu Dimulescu din Mânăstirea Cașin, care în mod constant ne ajută cu mălai de la moară!” – a mai adăugat părintele Bârgăoanu.

În bucătăria protoieriei se consumă, desigur, mult ulei pentru la Masa Bucuriei. Dar, dacă în februarie un litru de ulei era 4 sau 5 lei, acum este 10 sau 12 lei. „Avem nevoie de ajutorul Domniilor Voastre pentru a putea dărui peste 240 porții zilnic. Vă mulțumim DIN TOT SUFLETUL! Dumnezeu să Vă binecuvânteze cu pace, sănătate și iertare de păcate!” – a mai adăugat părintele protopop.

 

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE