Devenit o traditie in cotidianul comunitatii, “Marsul pentru Viata” se va desfasura si in acest sfârsit de saptamâna pe strazile din centrul municipiului Bacau. Procesiunea va pleca duminica, 27 martie, de la ora 12.00, din Parcul Catedralei si se va incheia la Biserica “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Parcul Cancicov.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia “Studenti pentru Viata” in colaborare cu Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Români – filiala Bacau, Asociatia “Mama Olga”, Asociatia Parinti pentru Ora de Religie si Asociatia Profesorilor de Religie.

Lor li se vor alatura si alte asociatii si ONG-uri locale. In acest an, “Marsul pentru Viata” va avea loc in 130 de localitati din România si Republica Moldova, având sprijinul si binecuvântarea Patriarhiei Române.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ