FOTO: Alin Odobisteanu / Facebook

Miercuri dimineata, o comisie, formata din politisti de la Rutiera, de la Politia Locala si Primaria Bacau, s-a deplasat in intersectia de la „Ciao”, de pe strada Mioritei, pentru a gasi o solutie dupa ce mai multi bacauani s-au plâns de faptul ca traficul este ingreunat de noile marcaje.

Subiectul a fost prezentat de cotidianul Desteptarea iar in urma solicitarilor, responsabilii au promis ca vor rezolva situatia. Asa se face ca, dupa ce au analizat cum stau lucrurile la fata locului, politistii au stabilit ca marcajele sa ramâna la fel, adica fara banda de stocare pentru cei care vor sa vireze la stânga, iar circulatia sa se desfasoare pe doua benzi pe sens.

Dar pentru ca acest lucru sa fie posibil vor disparea masinile parcate pe marginea strazii, care acum blocheaza practic prima banda de circulatie pentru cei care se indreapta catre strada Stefan cel Mare.

PUBLICITATE

Politia Rutiera a transmis deja o adresa catre Primaria Bacau pentru a monta in zona indicatoare care sa interzica oprirea masinilor in acea intersectie, astfel incât acestea sa se coreleze cu marcajele rutiere de pe astfalt.

Dupa aparitia acestor indicatore, cei care-si vor mai lasa acolo autoturismele se vor alege cu sanctiuni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Da…. treaba romaneasca..!!! Si politia crede ca se rezolva problema cu miste indicatoare…ha…ha…ha.! Spoti sa pui si cuie pe jos ca romanu’ tot opreste, stationeaza si parcheaza in locuri nepermise. Avem un oras plin de indicatoare dar nu le respecta nici dracu. Cat despre celelalte reguli de circulatie care trebuie respectate dar nu sunt semnalizate prin indicatoare( “este interzisa oprirea voluntara in intersectii si la 25 m de acestea” si implicit stationarea, plus alte prevederi….vezi OUG 195 ce sa mai zici). Dar nu intereseaza pe nimeni. Primaria face marcaje tampite rau:: fac parcari si locuri de stationare si pe trecera de pietoni. Si in loc sa amenajeze spatii de parcare intre blocuri, ei mai dau un aviz pt construirea inca a unui bloc sau alt spatiu, ca nu dunt destul de ingramaditi.

    CIRC ROMANESC

  2. Nu trebuie decat o singura masina sa fie parcata pe banda aia, si iar ai blocat tot. Chiar crezi ca le e frica sa isi parcheze masina acolo? Sa fim seriosi… Era mai bine inainte sa delimiteze asa. Dar vorba aia: “mergem inainte, ca inainte era mai bine”

LĂSAȚI UN MESAJ