Ultima zi de campanie electorala a cunoscut o premiera locala: o manifestatie organizata impotriva candidatului Victor Ponta a primit replica unei contra-manifestatii organizate de PSD.

Astazi, in oras, au inceput sa se distribuie fluturasi prin care bacauanii erau chemati sa se adune, in jurul orei 17.00, in fata Casei de Cultura, pentru a protesta contra PSD si a hotiei. Desi fluturasii nu au fost semnati iar manifestarea nu a fost asumata oficial, circula vorba ca, in spatele actiunii se afla organizatiile de tineret ale PDL si PNL.

La ora 17.00, cateva zeci de persoane se aflau adunate in fata Casei de Cultura, cu steaguri, bannere si pancarte.

Un cetatean a venit cu o sacosa de ziare electorale pro-Iohannis, pe care scria ca sunt tiparite la comanda ACL si le-a distribuit participantilor, apoi a inceput sa strige sloganuri anti-Ponda la o portavoce.

Dinspre Policlinica Veche a venit o coloana de circa 300 de persoane, organizata de PSD, in frunte cu deputatul Cosmin Necula. Manifestantii purtau steaguri, bannere si portrete ale lui Ponta si s-au adunat pentru cateva minute in fata Prefecturii, despartiti de un cordon de jandarmi si de Calea Marasesti de manifestantii pro-Iohannis.

Timp de cateva minute, cele doua grupuri de manifestanti au racnit unele la altele, au agitat steaguri, au strigat sloganuri iar, apoi, manifestatia pesedista a plecat spre Luceafarul, pe trotuar, in vreme ce manifestatia pro-Iohannis a ramas pe loc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ