In acest sfarsit de saptamana, mai exact, vineri si sambata, 9 – 10 octombrie, Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti este gazda unei ample manifestari medicale, la care participa cercetatori, profesori universitari si conferentiari de la cele mai prestigioase clinici si spitale din tara.

Reunite sub Cursul ‘Medicina Interna, o disciplina cu multe fatete’, organizat de Societatea Romana de Medicina sub egida Facultatii de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ Bucuresti, lucrarile stiintifice sunt coordonate de directorii de curs prof. dr. Daniela Bartos, fost Ministru al Sanatatii, si asist.univ. dr. Elisabeta Badila – de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti si de prof. dr. Catalina Arsenescu Georgescu – de la Clinica de Cardiologie Medicala din Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi.

RZV_8405

PUBLICITATE

Participa peste 200 de medici de diferite specialitati din Bacau, Bihor, Vrancea, Timis, Vaslui, Iasi, Suceava, Neamt, Ilfov, Galati, Bucuresti, Buzau, Constanta, dar si 19 medici tineri din Republica Moldova. O intalnire de elita structurata pe cinci sectiuni – Reumatologie, Pneumologie, Cardiologie, Gastroenterologie si Varia, unde, pe langa lucrari in plen, sustinute de renumiti doctori de la institutii medicale precum Floreasca, Fundeni, Colentina, Coltea, Sf.Maria, Institutul de Reumatologie – din Bucuresti, dar si Centrul de Boli Cardiovasculare Iasi, sunt prezentate, intr-o discutie libera, interactiva si studii de caz sau patologii dificile intalnite in practica medicala.

Cursul este gratuit si creditat cu puncte in programul national de Educatie Medicala Continua, iar in final, fiecare participant va primi si cate o diploma.

‘Sunt prezente, in Moinesti, distinse personalitati ale medicinii din Romania si suntem convinsi ca va fi o reuniune medicala de mare reusita. De data aceasta profesorii au venit spre noi si ne bucuram ca avem onoarea de a beneficia, prin aceasta manifestare, de experienta si cunostintele doamnei profesor doctor Daniela Bartos, care se afla pentru prima data in Moinesti, cum de altfel, este o premiera si faptul ca Societatea Romana de Medicina se deplaseaza intr-un centru medical neuniversitar’, a declarat in deschiderea evenimentului prof. dr. Adrian Cotarlet. managerul Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti.

Declaratii si detalii de la eveniment, in editia de luni, 12 octombrie, a cotidianului DESTEPTAREA.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ